Bestellen, Bezorgen & Betalen

Bestellen, Bezorgen & Betalen

BESTELLEN / BEZORGEN

Thuisbezorgen
De producten heeft u over het algemeen binnen 48 uur in huis, indien u van maandag – vrijdag een bestelling plaatst en betaald. We kunnen hiervan afwijken als u merk wieldoppen besteld. 

Afhalen
U kunt uw bestelling niet bij ons op locatie ophalen. Omdat wij onze service en leveringen volledig online verrichten hebben wij geen afhaalmogelijikheid bij ons magazijn. Wel is het natuurlijk mogelijk om uw pakket af te halen bij een pakketpunt van bijvoorbeeld Post NL.

Factuuradres/Bezorgadres
Uw factuuradres kan hetzelfde zijn als uw uw bezorgadres. Wijkt uw factuuradres af van uw bezorgadres, dan is dat géén probleem. Dit kunt u aangeven tijdens het invullen van uw gegegevens. Wij hebben een automatische postcode systeem, indien u uw postcode in combinatie met uw huisnummer invult dan komt automtisch uw huisstraatnaam naar voren. Woont u in België? dan dient u veld "handmatig invulen" aan te vinken en dan kunt u uw volledige gegevens invullen.

BETALEN

Veilig betalen doet u via "Mollie" 
Mollie maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van [vul hier de naam van uw webshop in] uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Buckaroo is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Onze betaalmogelijkheden zijn:

iDEAL via Mollie
85% van de Nederlanders betaalt inmiddels online met iDeal. Als u kiest om met iDeal te betalen, wordt u naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleid. U betaalt via uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan. Wij ontvangen hiervan een melding. Nadat deze melding bij ons binnen is gekomen is gaan wij direct uw bestelling inpakken en versturen! Lees meer over iDeal op www.ideal.nl.

PayPal en Creditcard (Via Paypal)
PayPal is een betaalsysteem waarmee u betaalt. Betalen met PayPal en creditcard is volledig veilig. Indien u met een creditcard wilt betalen, dan heeft u hiervoor een PayPal account nodig. Deze kunt u snel en gemakkelijk aanmaken op www.paypal.com.

Naar boven
14 dagen retourrecht Op uw gemak beoordelen
Veilig online betalen iDeal, Paypal via Mollie
Verzending via Post NL Bezorging voor €6,95